대학안내 shinheung college

Brief History

• Brief History

40years of shinheung college Shinheung College Brief History

• 1998
    • 11.

The Department of English Interpretation, and the Department of Literary Art & Creative Writing (evening division)
      were newly established, each with 40 students.

The evening divisions of the Department of Computer Science and the Department of Computer Data-Processing
      were unified as the daytime and evening divisions of the division of Computer Information.

The evening division of the Department of Nursing was newly accredited as the daytime division.

The evening division of the Departments of Cadaster, Industrial Design, Building Mechanical Engineering, Architectural Design, Electronic Communication and Interior Design were accredited as both the daytime and evening divisions.

• 05.

Renamed as Shinheung College.

• 1997
    • 11.

The Department of Automotive Engineering was newly established with 40 students.

The name of the Department of Sanitation was changed as the Department of Environmental Hygiene, the Department of Radio Communication as the Department of Electronic Communication.

• 1995
    • 10.

The evening division of the Department of Hotel Culinary Arts was newly established with 40 students.

The evening division of the Department of Interior Design was newly established with 80 students.

• 1994
    • 09.

The evening division of the Department of Industrial Design was increased from 80 to 120 students.

The evening divisions of the Departments of Architectural Design and Nursing were newly established, each with 80 students.

• 1993
    • 09.

The evening division of the Department of Architectural Equipment was newly established with 80 students.

• 1991
    • 12.

The evening division of the Department of Industrial Design was newly established with 80 students.

The evening divisions of the Departments of Radio Communication and Computer Data-Processing were each increased from 80 to 120 students.

• 1990
    • 11.

The evening divisions of the Departments of Cadastre and Computer Science were newly established,
      each with 80 students.

The Department of Environmental Management was increased from 80 to 120 students.

The Department of Sanitation was decreased from 120 to 80 students.