대학안내 shinheung college

Brief History

• Brief History

40years of shinheung college Shinheung College Brief History

• 1989
    • 10.

The evening divisions of the Departments of Food and Nutrition, Sanitation, Health Administration and
      Environmental Management were increased to 80 students.

• 1988
    • 11.

The evening division of the Department of Administration was increased to 40 students.

The Department of Glasses Optics was newly established with 80 students.

• 03.

Renamed as Shinheung Junior College.

• 1987
    • 10.

The Departments of Health Administration and Tourism Management were each increased from 40 to 80 students.

• 1986
    • 11.

The Department of Tourism Management was established.

The Department of Radiation was decreased to 80 students.

• 1985
    • 10.

The Department of Environmental Management was newly established with 80 students.

The Department of Radiation was decreased to 120 students.

• 1981
    • 10.

The Departments of Taxation and Accounting and Early Childhood Education were newly established,
      each with 80 students.

The Department of Public Administration was newly established with 40 students.

The Departments of Trade and Business Management were each increased from 40 to 80 students.

• 1980
    • 09.

Renamed as Shinheung Industrial College. The Departments of Health Administration,
      Trade and Business Management were newly established, each with 40 students.