대학안내 shinheung college

Brief History

• Brief History

40years of shinheung college Shinheung College Brief History

• 1967
    • 12.

Shinheung Girls' Middle School and Shinheung Girls' Commercial High School were established and
      accredited.

• 1966
    • 06.

Educational regulations of Shinheung were changed.

• 1963
    • 12.

Shinheung Agricultural High School was renamed, recognized and accredited as Shinheung Commercial High
      School.

• 1961
    • 02.

Shinheung Middle School was established and accredited.

• 1960
    • 05.

Shinheung Agricultural High School was authorized and opened.

The founder of Shinheung Institute, the Rev. Kang Shin-Kyung, was inaugurated.

• 01.

Shinheung Institute was established as a foundation accredited by the Ministry of Education.